Artiști locali, dar nu numai, promovați cu mai multe evenimente în vestul...

Artiști locali, dar nu numai, promovați cu mai multe evenimente în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

În luna martie, Complexul Muzeal Arad este organizatorul sau coorganizatorul mai multor evenimente culturale, la muzeele din Arad, Şiria şi Lipova.

Pe lângă exponatul lunii care poate fi văzut la muzeul arădean, expoziţia „Suvenir Arad”, deschisă până la sfârşitul lunii în sala kinema ikon a Muzeului de Artă, expoziţia de artă plastică „Pictură contemporană în oraşele partenere Lendva Velʹky Meder-Arad de la sala Clio, deschisă până în 17 martie şi cea colectivă de pictură „Primăvara e cu noi” de la Muzeul Oraşului Lipova, care va putea fi vizitată până în 8 aprilie, mai multe evenimente sunt programate şi începând cu cea de-a doua jumătate a lunii.


„Cum vrei să arate muzeul tău?” este expoziţia de pictură pe sticlă organizată de dr. Camelia Patko şi Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad, care va fi vernisată în 14 martie, ora 14.00, la secţia de ştiinţele naturii de la Palatul Cultural, şi în aceeaşi zi, la ora 18.00, în sala Ovidiu Maitec a Muzeului de Artă, se va deschide expoziţia de pictură „Restituiri. O galerie de altădată”, al cărei curator este dr. Adriana Pantazi. Sala Clio va găzdui, din 19 martie, expoziţia de artă plastică „Gnandt János”, organizată de Centrul Municipal de Cultură Arad şi Asociaţia Kölcsey, iar în 30 martie, la muzeele din Şiria şi Lipova va fi organizat Festivalul de poveşti „Magia cuvântului”.

Începând cu luna martie, noua adresă de corespondenţă a serviciului proiecte, educaţie muzeală şi marketing cultural din cadrul Complexului Muzeal Arad este pr.museumarad@gmail.com  iar muzeograful Ionel Costin este noul purtător de cuvânt al muzeului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.