ASU Politehnica speră la puncte pe terenul unei alte alb-violete aflată în...

ASU Politehnica speră la puncte pe terenul unei alte alb-violete aflată în criză. Absenţe importante în Trivale

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” au parte de o deplasare dificilă conform calculelor hârtiei. ASU Politehnica a ajuns la o treaptă de zona roşie după ultimul eşec, dar nici adversarul de sâmbătă, FC Argeş, nu a început grozav anul. Piteştenii nu au marcat în noul an şi dacă nu vor câştiga duelul alb-violet îl vor da foarte probabil afară pe tehnicianul Emil Săndoi.

Cu doar un punct peste linie ASU Poli e nevoită să adune puncte şi din deplasări pentru a nu risca să pice în C. Următoarea încercare e în Trivale. În ciuda startului fals în 2019, antrenorul „Băieţilor în ghete” rămâne optimist. „E o partidă interesantă cu siguranţă, prin faptul că se întâlnesc două echipe diferite ca şi poziţie în clasament, ca şi număr de puncte, dar totuşi asemănătoare prin stările de spirit din cadrul celor două cluburi. Cu siguranţă niciuna dintre echipe nu e mulţumită cu ce a realizat în primele trei etape. Cu toate că atât noi, cât şi gazdele noastre de sâmbătă meritam mai multe puncte. Am avut posibilitatea să văd toate cele trei jocuri ale lor. Cu siguranţă ne va aştepta o partidă dificilă, mai ales că vom juca pe terenul lor, unde au obţinut 29 de puncte. În afară de Chindia, care a câştigat după ce a evoluat 45 de minute cu un om în plus, nu a mai câştigat nimeni la Piteşti. E o echipă foarte organizată, cu o forţă ofensivă mare, cu toate acestea suntem încrezători şi optimişti, pentru că avem şi noi calităţile noastre şi am demonstrat în acest campionat că putem juca de la egal la egal cu absolut orice echipă, indiferent de teren.


Cel puţin din punct de vedere al jocului am demonstrat asta. Din păcate nu întotdeauna rezultatele au fost conforme cu realitatea din teren”, a declarat Cosmin Petruescu.

ASU Poli nu e ajutată nici de situaţia medicală, după ce a ieşit accidentat de pe teren în prima repriză a jocului pierdut cu Aerostar (1-2), verdictul pentru Marvin Schieb a fost unul dur. „Avem mulţi absenţi din păcate, Marvin Schieb are o ruptură parţială de ligament colateral intern. Va absenta o perioadă destul de lungă. E în plin proces de recuperare, stafful incearcă să-i accelereze recuperarea. Coadă are probleme la coastă, Munteanu va mai lipsi câteva săptămâni, s-a operat. Iar Ursu şi Mera sunt suspendaţi”, a precizat Petruescu.

Jucător dat afară de la FC Argeş

FC Argeş nu stă mai roz în 2019. Tot un singur punct adus de afară a fost adunat şi e piteşteni, care înaintea meciului cu ASU Poli s-au despărţit de Costinel Gugu, fundaş prins într-o casă de pariuri. Mai mult, un pas greşit în weekend ar duce foarte probabil la despărţirea de Emil Săndoi. „Am citit ce se întâmplă la FC Argeş, domnul Săndoi e un antrenor cu o bogată experienţă în antrenorat şi un fost mare fotbalist. A avut multe rezultate pozitive, a demonstrat-o in jocurile de pe teren propriu, nu sunt în măsură să judec ce se întâmplă în tabăra adversă. Presiune există la orice echipă. Toate echipele sunt implicate la promovare sau retrogradare, poate exceptând Argeşul şi Mioveniul, care sunt oarecum lipsite de griji… şi UTA ar fi în aceeaşi categorie”, a mai spus Cosmin Petruescu.

„Îi cunoaştem foarte bine, sunt o echipă foarte bună acasă.  Au pierdut foarte puţine puncte, dar mergem încrezători la Piteşti, sper să ne intoarcem cu puncte. Atmosfera e relativ bună, dar e important să acumulăm puncte în perioada următoare”, a spus şi Raul Vidrăsan, închizător care ar putea fi folosit în centrul defensivei în lipsa soluţiilor.

„E Uun meci foarte greu, cu FC Argeş, o echipă foarte bună pe teren propriu, pentru noi fiecare meci e ca o finală, sperăm să scoatem puncte sau puncte. Cel mai important e să mergem să câştigăm… Nu contează ce a fost în tur. Trebuie să fim mult mai responsabili. Din toate punctele de vedere”, a punctat şi Alin Ignea.

Partida FC Argeş – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în runda a 25-a a Ligii a II-a Piteştenii au 42 de puncte şi ocupă locul 6, timişorenii se află pe 15, cu doar 26 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.