Bărbat filmat în timp ce descărca o remorcă de gunoi pe stradă....

Bărbat filmat în timp ce descărca o remorcă de gunoi pe stradă. Amenzi usturătoare pentru timișorenii care fac mizerie pe domeniul public VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

gunoi

Unii timișoreni par să fie certați cu bunul simț. Doar în ultimele zile, polițiștii locali au aplicat 15 amenzi usturătoare unor cetățeni care au aruncat deșeuri pe domeniul public și astfel au contribuit la formarea de rampe clandestine de gunoi.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, zilele trecute, ca urmare a unei sesizări, oamenii legii s-au deplasat pe str. Dr. Aurel Cândea colț cu Protopop George Popovici, unde se afla o rampă clandestină de deșeuri. Chiar în timp ce polițiștii locali se aflau la locul respective, a fost prinsă o persoană în timp ce abandona resturi în locație, motiv pentru care a și fost amendată.

De asemenea, o altă persoană a fost sancționată după ce a fost prinsă abandonând deșeuri tot la o rampă formată pe str. Carei. Totodată, polițiștii locali au depistat, tot în aceste zile, un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară o cantitate mare de deșeuri pe Calea Bogdăneștilor.


Sancțiunile aplicate în aceste cazuri sunt uriașe, fiind cuprinse între 500 și 2.000 de lei.

„În ultimele zile, polițiștii locali au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.800 lei celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public, contribuind în acest fel la formarea de rampe clandestine de gunoi. Poliția Locală atrage din nou atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt între 500 și 1.000 lei conform HCL 371/2007 și pot ajunge până la 2.000 de lei, conform Legii 211/2011, în funcție de cantitatea de deșeuri abandonată”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

Publicată de Directia Politia Locala Timisoara pe Vineri, 15 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.