Bianca Gavriliță, locul 13 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Ce spune...

Bianca Gavriliță, locul 13 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Ce spune Călin Dobra

2
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, astăzi, lista candidaților partidului la alegerile europarlamentare din această primăvară.

Lista este deschisă de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care este urmată de jurnalista Carmen Avram. Pe listă se mai află Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

Astfel, pe poziția 13 se găsește și parlamentarul de Timiș Bianca Gavriliță.


Călin Dobra, șeful PSD Timiș, este convins că Gavriliță va ajunge în Parlamentul European.

„PSD Timiş are un reprezentant pe loc eligibil, pe lista alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019. Am convingerea că, de pe poziția 13 a listei, Bianca Gavriliță va deveni europarlamentar, lucru care o va responsabiliza nu doar pentru a reprezenta România în Parlamentul European, ci și pentru a reprezenta județul Timiș și a aduce un plus comunității noastre. La fel ca şi până acum, colega noastră va avea întregul sprijin şi susținere din partea organizației PSD Timiş. Felicitări şi mult succes, Bianca”, a scris Călin Dobra, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Întrebarea este ce sa faca la Bruxelles aceasta ” corigenta” din pacate nivelul educational, pregătirea intelectuală si probitatea morala sunt stari incompatibile cu lotul anterior expus..Cel mai bun post atat pentru ” corigenta* cat si pentru antitalentul sportiv Dobra ar fi un exil pe Insula Serpilor, in biosfera probabil se vor legaliza ” .

  2. Rusine pt. aceasta lista unde accea M.Grapini o ,,banateanca” adevarata prisa in timp ce vroia sa ascunda ceva voturi in Parlamentul European si care am auzit ca spune IEURO .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.