BMW-ul directorului de la Horticultura, parcat pe pista de biciclete în centrul...

BMW-ul directorului de la Horticultura, parcat pe pista de biciclete în centrul Timișoarei UPDATE Reacția primarului

2
DISTRIBUIȚI

Directorul de la Horticultura SA, Andrei Drăgilă, și-a parcat, astăzi, BMW-ul în piața Victoriei, chiar pe pista de biciclete de peste drum de Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Asta în condițiile în care parcarea primăriei este la 50 de metri de locul unde Drăgilă a ales să-și lase mașina.

Acesta supraveghează muncitorii de la societatea pe care o conduce, care mătură zona centrală a orașului. Pe bordul mașinii, Drăgilă a lăsat un aviz de la comisia de circulație prin care mașinii i se permite să parcheze oriunde în centru în vederea executării lucrărilor pe care Horticultura le are în baza contractului cu Primăria Timișoara. Un cititor PRESSALERT.ro ne-a transmis că a făcut o sesizare și la Poliția Locală, arătându-se revoltat de faptul că ”numai acolo poate parca, ca si muritorii de rând nu poate”.

UPDATE Primarul Nicolae Robu s-a declarat deranjat de atitudinea lui Drăgilă.


”Un prost. Îi voi cere explicații. Nu este admisibil așa ceva. O să văd și ce aviz are. Nu are aviz să stea cu mașina pe pista de bicicletă”.

2 COMENTARII

  1. Azi doar a mutat-o ca sa arate ca lucreaza. Aceasta masina este ZILNIC parcata in spatele ruinei de la intersectia strazilor E de Savoya cu E. Ungureanu. Zilnic. Chiar sunt curios ce dracu defriseaza asta pe acolo. Asa o sfidare la adresa noastra a riveranilor pe care ne ia dracu pana gasim o parcare dupa o ora de cautat, imi e scarba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.