Boschetari dați jos din mijloacele de transport în comun din Timișoara, în...

Boschetari dați jos din mijloacele de transport în comun din Timișoara, în timpul unor controale FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mai multe controale au fost efectuate, astăzi, pe mijloacele de transport în comun din Timișoara, de către angajații STPT responsabili cu păstrarea ordinii și siguranței. De această dată, vizate au fost persoanele care afectează confortul călătorilor și nu păstrează curățenia în tramvaie, troleibuze și autobuze.

În timpul verificărilor de astăzi, au fost identificate 17 persoane fără bilet sau abonament, care au deranjat călătorii. „Persoanele la care facem referire au cerşit sau au consumat/inhalat substanţe urât mirositoare (prenadez) în mijloacele de transport în comun, afectând confortul călătorilor noştri, fiind astfel poftite de agenţii de control să părăsească mijloacele de transport în comun în care se aflau”, a informat STPT.

Potrivit reprezentanților instituției, de la începutul anului, controlorii au identificat 78 persoane care cerşeau sau consumau/inhalau substanţe urât mirositoare, toate fiind coborâte din mijloacele de transport în comun. Cele mai multe persoane au fost găsite în tramvaiele care circulă pe liniile 2 și 4.

„Prin intermediul acestor acţiuni, dorim ca toţi cei ce folosesc transportul în comun, fie că sunt timişoreni sau doar tranzitează oraşul, să fie partenerii noştri activi care să contribuie la respectarea regulilor de curăţenie şi igienă, pentru un transport în comun civilizat”, a mai arătat STPT.

1 COMENTARIU

 1. Cine ii da jos????? Azi 13.03 2019 pe la 16, 10 in troleibuzul 11 erau doi boschetari care puteau și fumau in troleibuz.
  La stația A.Popovici soferul a încercat să îi dea jos , nu a reușit și a dat telefon…Nu stiu unde , dar am asteptat vreo 10 min.si nu s-a intamplat nimic.
  După vreo 10 min.l-am auzit pe șofer cand a zis ca ” pana la Barițiu ăștia fumează in troleibuz”.
  Deci….Nu se deplasa nimeni . Urma să călătorim cu mirosul ala pana la Barițiu,
  Totusi soferul a văzut un echipaj de la pol.locala in dreptul spitalului militar , i-a chemat și au dat jos boschetarii.

  Deci…despre ce vorbim , despre laudele celor de la RATT(sau cum se cheama)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.