Când se vor finaliza lucrările la cele două poduri din zona Iosefin...

Când se vor finaliza lucrările la cele două poduri din zona Iosefin VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

poduri

Se lucrează pe șantierele celor două poduri din zona Iosefin. Nicolae Robu a mers, astăzi, în vizită la podurile Dragalina și Eroilor pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. Edilul s-a lăudat, în stilul caracteristic, că de fapt s-ar construi încă patru poduri.

„Podurile Dragalina și Eroilor – tot mai aproape de finalizare în noua configurație! După cum v-am mai informat, avem în construcție, în fază avansată, 4 noi poduri: două pe lângă podul Dragalina -unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 16 m, la 29 m- și două pe lângă podul Eroilor -din nou, unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 14 m, la 21 m-. Lucrările pe respectivele șantiere cuprind și reabilitarea și consolidarea podurilor vechi”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Primarul Timișoarei a mai precizat că este mulțumit de cum se lucrează la cele două poduri. De asemenea, potrivit edilului, în mod normal, în luna septembrie a acestui an ar trebui să fie finalizate ambele lucrări. “Dacă apreciați aceste proiecte de modernizare și mai bună funcționalizare a orașului nostru, dați Like. Dacă nu le apreciați, postați ceva negativ -găsiți dv ceva, acolo, ca de obicei-.  :)) În ambele situații, dați Share”, a mai scris Robu, pe rețeaua de socializare.

Lucrările la Podul Dragalina sunt realizate de Tehnodomus SRL și costă 5,3 milioane de lei, fără TVA, iar cele de la Podul Eroilor sunt realizate de Superconstruct SRL și Pod Construct SRL, în schimbul sumei de 3,1 milioane de lei.

PODURILE DRAGALINA ȘI EROILOR -TOT MAI APROAPE DE FINALIZARE ÎN NOUA CONFIGURAȚIE!După cum v-am mai informat, avem în construcție, în fază avansată, 4 noi poduri: două pe lângă podul Dragalina -unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 16 m, la 29 m- și două pe lângă podul Eroilor -din nou, unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 14 m, la 21 m-.


Lucrările pe respectivele șantiere cuprind și reabilitarea și consolidarea podurilor vechi.Astăzi am făcut o nouă vizită la fața locului și pot să vă spun că sunt mulțumit de cum se lucrează. În mod normal, în septembrie, ambele lucrări vor fi finalizate și ne vom putea bucura de cele două poduri mult mai funcționale, la noile lor lățimi.Dacă apreciați aceste proiecte de modernizare și mai bună funcționalizare a orașului nostru, dați Like.Dacă nu le apreciați, postați ceva negativ -găsiți dv ceva, acolo, ca de obicei-. :))În ambele situații, dați Share

Publicată de Nicolae Robu pe Joi, 14 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.