Manelist prins mort de beat la volan. A oprit mașina la semafor...

Manelist prins mort de beat la volan. A oprit mașina la semafor și a adormit

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a oprit mașina la semafor, pe strada Marginii din Timișoara, și nu a mai pornit. Ceilalți șoferi au sunat la 112, iar echipajele de urgență sosite la fața locului au constatat că șoferul, aflat în stare avansată de ebrietate, leșinase practic la volan.

Conducătorul auto care a blocat traficul la intersecția din zona benzinăriei OMV de pe calea Aradului este interpretul de manele Monică Lupșa, a transmis tion.ro.


Conform sursei citate, șoferul lăsase mașina în viteză și ținea piciorul pe frână, iar pompierii sosiți la fața locului au fost nevoiți să blocheze autoturismul cu autospeciala lor, pentru a evita o nenorocire. Au spart geamul din dreapta și au reușit să deschidă autoturismul pentru a-i acorda primul ajutor șoferului. Bărbatul și-a recăpătat conștiența, însă nu a putut sufla în etilotestul adus la fața locului de polițiștii de la Rutieră, astfel că a fost dus la spital ulterior pentru prelevarea de probe biologice.

„Polițiștii au fost sesizați că pe strada Marginii din Municipiul Timișoara un autoturism nu se punea în mișcare la culoarea verde a semaforului. Ajunși la fața locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 41 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au procedat la conducerea acestuia la spital pentru prelevarea de probe biologice. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș, conform sursei citate.

Sursa foto: tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.