Cantitate impresionantă de țigări de contrabandă, confiscată de polițiștii de frontieră. Ce...

Cantitate impresionantă de țigări de contrabandă, confiscată de polițiștii de frontieră. Ce valoare avea marfa

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți – Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au descoperit și confiscat nu mai puțin de 545 de cartușe cu țigări de contrabandă, pe care un cetățean român intenționa să le comercializeze pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin.

„În data de 26.03.2019, ora 23.45 poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, ocazie cu care a fost depistat în trafic numitul S.C.


în vârstă de 50 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, la conducător al autoturismului marca Peugeot 206. În urma efectuării controlului autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse pe bancheta din spate și în portbagajul acestuia cantitatea de 5.450 de pachete cu ţigări diferite mărci, fără marcaje fiscale. Bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Drobeta Turnu Severin”, a transmis ITPF Timișoara.

Autoturismul marca Peugeot 206, în valoare de peste 10.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți în vederea continuării cercetărilor. Ţigările, în valoare totală de peste 65.400 de lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.