CCIA Timiş a informat mediul de afaceri despre protecţia la incendii

CCIA Timiş a informat mediul de afaceri despre protecţia la incendii

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” s-au aflat miercuri faţă în faţă cu cei ai firmelor din Timiş, în cadrul celei mai noi întâlniri organizate de Camera de Comerţ. Industrie şi Agricultură Timiş în seria celor cu instituţiile deconcentrate. Lucian Mihoc, şeful ISU Banat, a discutat cu patronii de afaceri despre legislația specifică avizării și autorizării; obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; respectiv Legea nr.


28/2018 privind apărarea împotriva incendiilor.

„Vrem să oferim cât mai multă transparență și cât mai mult sprijin în ceea ce înseamnă anumite probleme identificate și de a realiza o comunicare bilaterală și de a ne transmit problemele cu care se confruntă și, bineînțeles. a transmite și problemele cu care ne confruntăm noi în relația cu proiectanții în general”, a anunţat Lucian Mihoc, înaintea evenimentului.

„Ştim că cele mai mari probleme sunt în acest domeniu, și spun în acest domeniu pentru că se pierd vieți. Cu efortul celor de la ISU există posibilitatea ca aceste evenimente urâte să dispară. Organizăm astfel de acţiuni în fiecare an pentru a atenţiona mediul de afaceri, pentru a lua toate măsurile ca aceste întâmplări să nu aibă loc. Este al cincilea eveniment pe care îl organizăm în cadrul programului de instruire și infoarmare a mediului de afaceri privind legislația națională și europeană”, a declarat şi Florica Chiriță, președintele executiv al CCIA Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.