Ce mesaj a postat Nicolae Robu pe Facebook la 5 dimineața

Ce mesaj a postat Nicolae Robu pe Facebook la 5 dimineața

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat, în această dimineață, la ora 5 , pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care se declară ”un om corect și cinstit 100%” și cere să-i fie transmise personal orice fel de sesizăro privind derapajele subordonaților.

”Așa cum am declarat în nenumărate rânduri, eu sunt un om corect și cinstit 100%.


Și îmi doresc ca instituția pe care o conduc să fie și ea corectă și cinstită 100%. Pentru a mă asigura că lucrurile sunt așa cum îmi doresc, adresez tuturor celor ce au interacționat / interacționează cu Primăria Timișoara să-mi semnaleze personal, pe adresa de e-mail nicolae.robu.tm@gmail.com, orice faptă / atitudine incorectă sau necinstită eventual întâlnită în Primăria Timișoara (evident, cu precizarea numelui titularului respectivei fapte / atitudini și descrierea faptei /atitudinii). Menționez că, aprioric, eu am încredere în colegi, dar de garantat nu garantez decât pt mine și de aceea simt nevoia ca încrederea apriorică să-mi fie confirmată”, a scris Robu.

Postarea primarului vine în contextul în care ultimele săptămâni au apărut mai multe informații în spațiul public despre modul în care au fost numiți ilegal în funcție diverși directori sau s-au obținut contracte de apropiați ai angajaților municipalității.

1 COMENTARIU

  1. Esti un gunoi fandosit 100%, care nu rateaza nici o ocazie de a se da in spectacol (de prost gust). Un gunoi care s-a labartat deja – la propriu – in tot orasul. O spune cineva care te stie bine de multi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.