Ce spune Laura Codruța Kovesi despre intrarea în politică

Ce spune Laura Codruța Kovesi despre intrarea în politică

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Laura Codruța Kovesi acuză că sunt multe „coincidențe” în dosarul în care este cercetată de Secția de anchetă a magistraților, una fiind data la care este chemată la audieri.


Întrebată dacă va intra în politică, în cazul unui eșec, Kovesi spune că „va analiza lucrurile după ce se va termina”.

„E clar că această chestiune cu dosarul penal, sunt mult coincidențe. S-a început următirea penală când am plecat la Bruxelles, coincidență- sunt citatță în 7 mrtie, când va fi luată o decizie în Parlamentul European. O să vedem cât de mult afectează. Ceea ce a ținut de mine eu am făcut, din punct de vedere al tehinicii profesioniste eu treaba am terminat-o. Acum este o decizie politică. Această decizie politică nu am determinat-o eu sau alt candidat, ci a fost o decizie stabilită prin regulament”, a declarat Laura Codruța Kovesi, la Europa Fm.

Întrebată ce cale va urma, dacă nu va fi aleasă în funcția de procuror șef european și dacă va alege să intre în politică, Kovesi a răspuns: „O să îmi continui drumul. Deocamdată eu sunt procuror. Îmi place acest lucru. Nu se termină viața cu o funcție și nici nu se termină viață cu o funcție. O să analizez lucrurile după ce se va termina”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.