Coducerea DNA despre sinuciderea procurorului Tamaș Schiffbeck: Nu a fost vizat de...

Coducerea DNA despre sinuciderea procurorului Tamaș Schiffbeck: Nu a fost vizat de anchetă penală sau disciplinară

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea DNA anunță că fostul șef DNA Timișoara, Tamaș Schiffbeck, care s-a sinucis vineri dimineața aruncându-se de la etajul 6 al clădirii care găzduiește instituția, era un profesionist desăvârșit și nu a fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a domnului procuror Tamaș Schiffbeck, un bun coleg și un profesionist desăvârșit.


În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcția Națională Anticorupție nu are cunoștință ca domnul procuror Tamaș Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanții DNA.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineața, aruncându-se de la etajul șase al clădirii care adăpostește și sediul DNA Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în care se fac cercetări pentru moarte violentă.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.