Compania AConnect pregătește un pariu de peste un milion de euro. Cel...

Compania AConnect pregătește un pariu de peste un milion de euro. Cel mai mare depozit de arhivă din vestul țării va fi în Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare depozit de arhivă din regiunea de vest a țării va fi inaugurat la Timișoara în 1 iunie. Contractul a fost deja semnat de compania AConnect. Depozitul respectă cele mai ridicate standarde de siguranță și operare, având o capacitate de depozitare de +800.000.000 de documente. Acesta va fi gestionat de un software dezvoltat de AConnect care va permite găsirea oricărui act în mai putin de două minute.

În depozit, pe o suprafață de 400 mp, vor fi construite birouri și zone de lucru pentru prelucrarea arhivistică, pentru arhivarea electronică sau distrugerea securizată a documentelor. Vor fi camere de studiu și locuri de relaxare pentru angajați. Proiectul a fost gândit și construit de la zero pentru a asigura în totalitate un circuit eficient de lucru și pentru nevoile și confortul angajaților.

Echipa de vânzări a anunțat deja că se va concentra pe relația cu multinaționalele prezente în zona de vest a țării, dar și pe companiile mici și medii sau chiar instituțiile publice. ”Vom fi cel mai mare operator din zona de vest, iar prin profesionalismul cu care vom trata fiecare proiect ne dorim să ajungem furnizorul principal de servicii de management al documentelor al tuturor companiilor care își doresc siguranță, responsabilitate, profesionalism și calitate.


Investiția proiectului se ridică la peste un milion de euro fiind cea mai mare din zona de vest în acest domeniu. Vom oferi în primul an peste 100 de locuri de muncă și ne dorim să fim implicați în activități și proiecte locale. Ne bazăm strategia și activitatea pe responsabilitatea socială și respectful față de colaboratorii noștri”, a declarat directorul general Gabriel Baba, omul de afaceri de doar 24 de ani, care a pus bazele ambitiosului proiect ce va degreva companiile și instituțiile de un volum uriaș de documente a căror gestiune este complicată și costisitoare.

AConnect este o companie cu capital integral românesc și a fost fondată în 2018. Compania este specializată în managementul documentelor, soluții software și securitate informatică. În anul 2019 Gabriel Baba a fost nominalizat de Telekom Romania în programul #SmartPeople tineri pentru viitorul țării,  iar co-fondatorul Ionuț Budișteanu a fost premiat atât de președintele României într-un eveniment la Parlament, cât și de Guvernul României care a organizat ceremonia de înmânare a pașapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului românesc. Datorită eforturilor depuse promovării valorilor științifice și autentice ale României, tânărul Ionuț Budișteanu, alături de Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu și Mihai Covaliu a fost premiat cu acest titlu oficial.