Serviciile Orange, „picate” în toată țara. Au fost trei secționări ale rețelei...

Serviciile Orange, „picate” în toată țara. Au fost trei secționări ale rețelei de fibră optică, în Banat și Transilvania

1
DISTRIBUIȚI

Compania de telecomunicații Orange a anunțat într-o postare pe Facebook, sectionări multiple ale rețelei de fibră optică, motiv pentru care clienții întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date.

Secționarea cablurilor de fibră optică a avut loc în Transilvania și în Banat, în trei zone diferite, au declarat pentru Mediafax surse oficiale din compania Orange.


„În prezent investigăm, nu știm dacă au fost lucrări publice sau altceva”, au precizat sursele citate.

Orange a anunțat, într-o postare pe Facebook, sectionări multiple ale rețelei de fibră optică, motiv pentru care clienții întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date.

„Momentan, o parte dintre clienții noștri întampină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicatiilor Orange. Aceasta situație se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, a fost mesajul prin care compania de telecomunicații și-a anunțat clienții despre problemele întâmpinate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.