Consilierul independent Adrian Orza, campanie pentru ALDE la europarlamentare. Ce spune despre...

Consilierul independent Adrian Orza, campanie pentru ALDE la europarlamentare. Ce spune despre candidatura la Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul local independent Adrian Orza, fost viceprimar în administrația condusă de Gheorghe Ciuhandu și un important lider al PNȚCD Timiș, și-a anunțat public susținerea pentru candidații ALDE la europarlamentare.

”Pentru mine este foarte clar.


Mă interesează cele două elemente – europenismul, cât și demnitatea națională. Din punctul ăsta de vedere, ALDE le îmbină cel mai bine. Nefiind un om care fac parte din nucleul dur al unui partid pentru mine lucrurile sunt foarte clare. Știu că un partid nu e perfect. Perfect nu există în politică, doar perfectibil. ALDE e un partid echilibrat, care îmbină cele două elemente și de aceea o să-l susțin”, spune Orza într-o înregistrare video postată pe Facebook de ALDE Timiș.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă a intrat în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și ia în calcul să candideze pentu primărie anul viitor, Adrian Orza a declarat că ”momentan nu știu dacă intru în ALDE. Nu știu dacă o să mai candidez. Independent e foarte greu. Dacă e un tur de scrutin e și mai greu. Îi susțin în campania pentru europarlamentare”.

 

1 COMENTARIU

  1. Un necalificat cu diploma, veșnic candidat… Ma nime, de la valorile și ideologia pntcd la alde..? .. Mai jos nu poti. Defapt sigur ca poți, altceva nu ai fost și nu ești în stare sa faci, doar politichie… Neica nimeni. Hai, lasă ne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.