Consilierul local PSD Luminița Țundrea, despre operațiunea „ghilotina”: „Nu putem să acționăm...

Consilierul local PSD Luminița Țundrea, despre operațiunea „ghilotina”: „Nu putem să acționăm ca barbarii”

0
DISTRIBUIȚI

Luminița Țundrea, consilier local PSD, l-a atacat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, pe primarul Robu, despre care spune că a acționat ca un “barbar” în operațiunea “ghilotina”, în cadrul căreia au fost tăiate cabluri aeriene.

“Nu putem să acționăm ca barbarii, la fel ca acum 2.000 de ani, și să ne facem dreptate singuri. S-a născut un nou supranume pentru primarul Timișoarei după acea operațiune, «Robu ghilotina». Dânsul este mândru de ceea ce a făcut, a încălcat legea și nu conștientizează că a făcut un lucru rău. Înțeleg că anumiți operatori nu au respectat obligația de a îngropa cablurile, dar avem o legislație care sancționează nerespectarea altor acte normative. Domnul primar, pe lângă faptul că a încălcat legea, a făcut și un show de zile mari.


Dincolo de partea amuzantă, de grădiniță, a acestei acțiuni, cred că ar trebui să luăm lucrurile în serios. Oamenii l-au ales pe Nicolae Robu pentru a conduce comunitatea cu un singur scop: să ajute comunitatea să funcționeze mai bine. Consider că este imperativ necesar să respectăm legea, altfel ne întoarcem cu mii de ani în urmă și ne căsăpim pentru orice”, a afirmat Luminița Țundrea.

Consilierul local PSD a avut și un mesaj ferm pentru Nicolae Robu, căruia i-a transmis că “nu mai suntem la grădiniță, ne așteptăm la o atitudine matură și adultă legată de guvernarea orașului. Sancțiunile aplicate operatorilor trebuie să fie legale, nu aplicate cu forța”.

Luminița Țundrea, care este de meserie avocat, a fost întrebată de către un jurnalist cum ar încerca să-l apere pe Nicolae Robu, dacă l-ar reprezenta într-un proces legat de operațiunea “ghilotina”.

“Aș invoca amnezie temporară sau lipsă de discernământ. Aș invoca, cu acte medicale, lipsa lui de discernământ. Ați observat că OPC Timiș a spus că nu există avize corespunzătoare, fiind invocat și avizul psihologic. Cred că ar fi apărarea cea mai pertinentă, 99% mi-ar aduce șanse de câștig într-un eventual proces”, a precizat, în glumă, Luminița Țundrea.

Vă reamintim că, ieri, șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Timiș a declarat că i-a solicitat primarului Robu să prezinte avizul psihologic pentru munca la înălțime, după ce a tăiat un cablu aerian și a lăsat o parte din zona centrală a Timișoarei fără Internet, semnal TV sau la telefonie. Ulterior, primarul Robu i-a transmis șefului OPC Timiș că nu este în măsură să-i solicite astfel de documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.