Cum s-au dat de gol trei braconieri în fața Poliției. Ce au...

Cum s-au dat de gol trei braconieri în fața Poliției. Ce au descoperit, ulterior, anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

Trei braconieri au ajuns să fie anchetați penal după ce au făcut un gest disperat atunci când au zărit o mașină a Poliției. Marți dimineața, la ora 5, în localitatea Ocna de Fier, polițiștii Secției 5 poliție rurală Bocșa, aflați în patrulare, au fost surprinși de faptul că un autoturism a demarat în trombă la vederea autospecialei. Agenții au observat că ocupanții autoturismului au aruncat un obiect pe geam, fapt pentru care au plecat în urmărire. Autoturismul respectiv a fost oprit de alți polițiști pe raza localității Bocșa.

În autoturism au fost identificați trei bărbați, de 19, 34 și 40 de ani, toți din Bocșa, iar în interior a fost găsit un cartuș de vânătoare calibru 12 mm.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au identificat și obiectul aruncat pe geamul autoturismului – respectiv o armă de vânătoare calibru 12 mm.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că cei trei bărbați s-au deplasat pe raza localității Ocna de Fier cu scopul de împușca vânat, aceștia predând și cantitatea de 10 kilograme carne de vânat.

Polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor 4 arme de vânătoare, 119 cartușe diferite calibre și mărci, mai multe proiectile, scule și materiale destinate confecționării cartușelor de vânătoare, 2 trofee căprior.

Cei trei sunt cercetați pentru braconaj și nerespectare a regimului armelor și munițiilor.


Ieri au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.