De ce îi apără Nicolae Robu pe consilierul său personal Nasleu și...

De ce îi apără Nicolae Robu pe consilierul său personal Nasleu și pe Alin Popoviciu. Ce spune despre percepția sa

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a negat, ieri, faptul că i-ar fi făcut nesimțiți sau proști pe cei care, de-a lungul timpului, nu ar fi fost de acord cu el. ”Greșiți.Nu pentru că nu am fost de acord, nu pentru că m-au criticat. I-am spus odată ca să îmi fie mie interlecutor trebuie să ai bun simț și atunci stau la discuții cu tot respectul, cu respect total, indiferent de nivelul de pregătire, de școala avută, de nivelul de inteligență.


Dacă ești inteligent iar stau de vorbă. Dar când ești și prost și nesimțit nu mai stau de vorbă. Asta am spus-o”, a susținut primarul Timișoarei.

Liderul PNL Timiș i-a luat apărarea secretarului general al partidului, Alin Popoviciu, susținând că ”nu puteți să luați oamenii și să-i catalogați așa după niște greșeli făcute cândva. Oamenii trebuie să mai aibă, întotdeauna, o șansă. Alin Popoviciu a greșit acum mulți ani deja. Nu știu ce i-ați mai putea pune în cârcă în ultimii ani. Vă asigur că lucrează cu seriozitate, conșțințiozitate, loialitate pentru PNL. Nu l-am mai văzut cu manifestările pentru care știți bine că l-am criticat dur la vremea respectivă”.

Când s-a adus vorba despre consilierul său personal Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor, și scandalurile în care acesta a fost implicat, Robu a reacționat imediat ”nu putem veni să catalogăm așa – ăsta e răul absolut. Așa nu se pare, poate. Poate nu e chiar așa. Deci lucrurile trebuie dovedite. Dumneavoastră spuneți că aveți dovezi, eu nu pot să mă pronunț pe baza a ce îmi spune dumneavoastră. Asta e percepția dumneavoastră. Eu deocamdată nu am aceiași percepție pentru că nu am motive să ajung la ea. Dacă ar fi cum vi se pare dumneavoastră ce este, atunci desigur și eu aș avea o problemă, dar nu cred că e”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.