Dragnea dezlănțuit, în Banat, împotriva lui Iohannis și a ”slugilor din PNL”,...

Dragnea dezlănțuit, în Banat, împotriva lui Iohannis și a ”slugilor din PNL”, după ce a fost huiduit

0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea, a fost huiduit, astăzi, la Reșița de un grup de protestatari care l-au așteptat cu o tavă cu rahat și cătușe când a venit la conferința de alegeri pentru funcția de președinte al PSD Caraș Severin, după ce Ioan Mocioalcă a plecat la Pro România. „Astăzi sper ca după alegerile din organizația județeană lucruri să intre în normal și să faceți politica pentru oameni, nu pentru găști, nu pentru interese personale. Eu am încredere foarte mare în Luminița (Luminița Jivan, președinte interimar al filialei PSD Caraș-Severin – n.r.) și sper ca, alături de toți primarii, care vin la noi chiar să facem ceva. Sper ca proiectele alocate pentru județ să fie puse în practică. Eu am speranțe foarte mari pentru că acum e o organizație curată.


Sper să fie curată în totalitate. Eu asta sper și am vorbit cu primarii și ceea ce spuneau ei s-au adeverit. Ei au spus mereu că fostul președinte nu e al partidului. Dar eu am încredere în ei. Mie mi-a zis aseară și un primar bărbat că mă iubește și am zis «aoleu»”, a declarat președintele PSD.

Dragnea s-a dezlănțuit în discursul său împotriva președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că împreună cu „slugile lui de la PNL” nu știu nimic despre economie, iar atunci când vorbesc despre scăderea pensiilor și salariilor o fac doar ca „să semene neîncredere”.

„În campania din 2016 noi am spus vrem să crească veniturile românilor, românii să aibă mai mulți bani în buzunare și taxe mai mici pentru oameni. Au zis că nu se poate. Uite că s-a putut. Taxele sunt mai mici, avem și bani și s-au creat și locuri de muncă noi. Ce ne spune Iohannis despre. Habar nu are să vorbească despre economie și el și slugile lui de la PNL, dar în schimb sunt foarte pregătiți să semene neîncredere. Ne spun că nu o să mai fie bani de pensii și salarii. Și au fost și vor fi în continuare. Practic în 2020 toate pensiile din România vor fi duble (…)Erau ani în care multe sate din România nu aveau bani să plătească iluminatul public, aveau salarii de mizerie. Suntem astăzi în situația dată în care se discută despre mii de euro care intră în fiecare localitate. Toți cei de dreapta, toți acei guralivi care seamănă ură au nevoie ca economia în mare parte din România să stea în sărăcie și noroi. Să vă aduceți aminte cât de mult urla Băsescu urla împotriva programului de dezvoltare locală, cât înjură Iohannis acest program”, a mai spus liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.