EXCLUSIV Neta Șaptebani, cea care a deconspirat șpăgarilor descinderile, pusă șef la...

EXCLUSIV Neta Șaptebani, cea care a deconspirat șpăgarilor descinderile, pusă șef la vama Moravița

4
DISTRIBUIȚI

O nouă schimbare dubioasă făcută de Ministerul de Finanțe în ultima perioadă în vestul țării – celebra Neta Șaptebani cea care a dat alarma înaintea descinderilor din vămi a fost numită, de astăzi, șeful vămii Stamora Moravița.

Vă reamintim că Neta Şaptebani a fost interceptată în timp ce-l avertiza pe vameşul Mihnea Feneşan că urmează o operaţiune DNA în vama Moraviţa, acesta fugind din ţară. ” La Orăştie, nu la Oradea, sunt cazaţi 100 de bucăţi de la “Dana” şi de la alţii.(…)Mâine va fi acţiunea, acum, exact, nu ştiu să-ţi spun.(…)Că o ia pe Caraş prima dată..Că o ia pe Caraş, că acolo se despart, unii o iau pe Deva, unii o iau pe Caransebeş, Oţelu Roşu, Reşiţa.


(…)Şi se duc în partea cealaltă şi o parte vin încoace, nu ştiu, da acolo sunt toţi”, i-a spus Neta Şaptebani. Conexiunile acesteia duceau spre chestorul Ion Târsănoagă din IGPF, naşul fratelui Netei care este poliţist de frontieră. În 2014 a fost numită pentru o perioadă adjunct al vămii de la aeroportul Timișoara.

În dosarul disjuns după trimiterea în judecată a loturilor Moraviţa, procurorii DNA au decis că Neta Şaptebani să fie cercetată pentru favorizarea infractorului, dar ancheta a rămas, pânp acum, în coadă de peşte.

Sorin Nistoran, cel care conduce vămile din vestul țării, a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”sunt în mașină, dar am fost informat că la resurse umane la direcția regională de finanțe a venit de la  minister numirea Netei Șaptebani ca șef al vămii de la Moravița. Nu am văzut cu ochii mei documentul”.

4 COMENTARII

  1. Felicitări Neta dar ai mare grija la sifonul de Apostol. Cel care si-a turnat toti colegii cu care lucra pe Moravița. Drept urmare a fost achitat. Dar sunt sigur că sti deja. Oricum felicitări si salutări lui Cristi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.