Timișoara poate rămâne de mâine fără apă caldă și căldură UPDATE Reacția...

Timișoara poate rămâne de mâine fără apă caldă și căldură UPDATE Reacția primarului Robu: „Nu este corect ca oamenii să se necăjească pe potențialități negative”

1
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care beneficiază de apă caldă și încălzire de la Colterm vor rămâne din nou, de mâine, fără aceste servicii. E-On a anunțat primăria că mâine, în urma neachitării facturilor conform înțelegerii stabilite, va opri furnizarea de gaze naturale, ceea ce înseamnă că toți abonații Colterm vor rămâne fără apă caldă și căldură.

După ce reporterul PRESSALERT.ro a cerut un punct de vedere oficial Colterm, reprezentanții companiei nu au mai răspuns la telefon.

Vă reamintim că că E.On a mai oprit furnizarea de gaze naturale către compania de termoficare și anul trecut, în două rânduri.

UPDATE Nicolae Robu nu a răspuns la telefon, însă a replicat prin mesaje solicitării PRESSALERT.ro pentru un punct de vedere.

„Vă rog, nu creați panică în mod inutil.


Nu este corect ca oamenii să se necăjească pe potențialități negative. Eu sunt convins că ele nu se vor materializa și-atunci de ce să-i necăjim?”, a fost prima reacție a edilului șef, care a admis apoi că problemele sunt iminente, pentru că furnizorul de gaze naturale nu a fost plătit conform înțelegerii: „Am fost notificați, pentru că nu am putut respecta graficul de plăți din cauza lipsei bugetului pe 2019! Am explicat conducerii E.On și aștept cu încredere un răspuns pozitiv”.

1 COMENTARIU

  1. „Potențialități negative”!!!! Ia auziți cum comenteză bufonul ăsta o situație care arată fără doar și poate că Timișoara se duce de râpă cu el la Primărie. Mereu prețios și îmbârligat – absolut inutil – la vorbă, încercând să epateze cu ceea ce crede el că ar fi un limbaj ales. Robule, orașul decade în mod accelerat pentru că te ocui doar giumbușlucuri de imagine, cum ar fi tăierea cablurilor, în loc să iei măsuri pentru canalizația cablurilor, cum au făcut la Cluj și Oradea. Tote aceste porcării rezultate din incompetența ta și a celor aduși în Primărie pe post de pupincuriști și atât te vor costa scump anul viitor. Să nu-ți faci planuri că mai rămâi la Primărie în 2020. Vrem să dispari de acolo. Întoarce-te în văgăuna de unde ai apărut. Mie-mi provoci de-a dreptul silă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.