Eximtur, oferte cu prețuri reduse și cu 50% la târgul de turism...

Eximtur, oferte cu prețuri reduse și cu 50% la târgul de turism de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Eximtur a venit la Târgul de turism Vacanța, care este deschis la Centrul Regional de Afaceri Timișoara până duminică, cu o serie de oferte speciale și prețuri reduse cu până la 50%. Reducerea la jumătate a prețurilor este valabilă pentru mai multe destinații balneare. De asemenea, compania de călătorii Eximtur a decis  ca, până în 6 martie, atât la târg, dar și la toate agențiile din țară să reducă 50% din comisionul agenției tuturor clienților care fac rezervări ferme și le achită integral până la data menționată. Pentru litoralul Mării Negre, înscrierile timpurii vor beneficia de reduceri de până la 25%, iar pentru destinațiile din străinătate, prețurile vor fi reduse cu 15-20%.

Clienții au posibilitatea de a achiziționa pachete turistice, transportul fiind asigurat cu curse charter care pleacă din Timișoara către Turcia, Egipt, Tunisia sau Creta.


Călătoriile din seria “Civilizații esențiale” includ trei circuite la sfarsitul carora sunt incluse și câteva zile de relaxare.

Circuit Mexic și sejur Cancun „Misterul vechilor civilizații aztece si mayase” : 2249 euro / persoană (toate taxele incluse) – reducere 150 euro / persoană față de prețul standard*

Circuit Peru „Uluitoarea civilizație incașă și însemnele astronautului antic  : 2949 euro / persoană (toate taxele incluse)– reducere 163 euro/persoană față de prețul standard*

Circuit în Chile, Argentina și Brazilia – „Experiența unică sud-americană”: 5698 euro/persoană(toate taxele incluse)  – reducere 300 euro/persoană față de prețul standard* .

Călătoriile din seria “CULTURI EXOTICE” includ doua tari, Maroc– Regatul Berber șii Cuba – acasă la Che Guevara și Fidel Castro, circuit + sejur la Varadero. Seria “EXPERIENȚE UNICE” este o imersie în “marea de adrenalină”  a emoțiilor surprinzătoare, dar plăcute și include trei destinații – Japonia – Milenii de cultură și tradiție, Safari Tanzania si sejur Zanzibar – Regatul animalelor  și Big Five – Safari Kenya și sejur pe plaja Diani Beach – Marea Migratie în Maasai Mara.