Firmă amendată cu o sumă uriașă pentru că a depozitat gunoi în...

Firmă amendată cu o sumă uriașă pentru că a depozitat gunoi în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

gunoi

O firmă care-și desfășoară activitatea în centrul Timișoarei s-a ales cu două amenzi uriașe, în ultima lună, după ce a depozitat deșeuri pe domeniul public. În total, polițiștii locali i-au aplicat două sancțiuni în valoare de 2.500 de lei fiecare.

„Dacă în urmă cu aproximativ o lună reprezentanții a două firme au fost sancționați deoarece au depozitat deșeuri vizavi de Cinema Studio, aflat foarte aproape de Piața Victoriei, iar două persoane fizice care locuiesc în zonă au fost depistate în aceeași situație, în cursul zilei de ieri s-a constatat că în locația respectivă s-a format din nou o rampă, ca urmare a depozitării de deșeuri de către angajații a două societăți comerciale, una de alimentație publică și alta de telefonie mobilă, motiv pentru care s-a aplicat sancțiunea maximă de 2.500 lei conform HCL 371/2007.


De altfel, una din cele două firme este sancționată pentru a doua iară pentru aceeași faptă”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției le reamintesc  timișorenilor că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 500 lei și 1.000 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2.500 lei pentru persoanele juridice. Cetățenii pot sesiza nereguli privind abandonarea deșeurilor la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.