Firmele timișene, invitate de ISU Banat să afle noutățile legale din domeniul...

Firmele timișene, invitate de ISU Banat să afle noutățile legale din domeniul securității la incendiu

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș orgainizează un nou seminar de informare a agenților economici, domeniul dezbătut fiind cel al securității la incendiu. Parteneri în cadrul întâlnirii vor fi cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş evenimentul fiind programat pe 13 martie 2019, începând cu ora 10.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei.

Seminarul de informare cu tema „Importanța solicitării și obținerii autorizației de securitate la incendiu” va aborda teme referitoare la: Legislația specifică avizării și autorizării; Obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; Categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; Legea nr.


28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Din partea ISU Banat va fi prezent Cătălin Constantin Cosacu, Șef Inspecția de Prevenire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş. Întâlnirea va fi interactivă, astfel încât participanții să primească răspuns la toate întrebările legate de obținerea autorizației de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017. Participarea este gratuită pentru firmele membre ale CCIAT, iar termen de confirmare este 11 martie. Informații suplimentare și înregistrarea participării se pot obține la tel. 0372185285 sau e-mail: dpop@cciat.ro, persoană de contact Diana Pop, referent specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.