Florin Călinescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a...

Florin Călinescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a ironizat mişcarea #şîeu: „Tu treci la aprozare şi napolitane“

0
DISTRIBUIȚI

Actorul timișorean Florin Călinescu l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru declaraţia făcută la adresa iniţiatorului campaniei „România vrea autostrăzi“, pe care l-a acuzat că „face circ“.

Călinescu a comentat cu privire la declaraţiile făcute de Liviu Dragnea în timpul protestului „România vrea autostrăzi“ de astăzi, de la ora 15.00. Liderul PSD l-a atacat vineri pe iniţiatorul mişcării #şîeu, antreprenorul Ştefan Mandachi, spunând despre acesta că e un „şmecher” care face „circ” şi că PSD-ul a început să lucreze la primii „metri reali” de autostradă.


Vedeta Pro TV l-a îndemnat pe Dragnea „să treacă la aprozare şi napolitane“, aşa cum „a promis“. „Aflat într-un cuib dâmboviţean de viespi pesediste, Liviulică a mai ejaculat o tonă de venin. Că Mandachi a făcut circ. Că doar el, Liviulică şi partidul respectiv, vor face autostrăzi în această ţară, pe care doar ei o iubesc. Mandachi a făcut ceva. Liviulică, tu treci la aprozare şi napolitane, aşa cum ne-ai promis“, a fost mesajul lui Călinescu.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul „România vrea autostrăzi” şi au întrerupt activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, a inaugurat, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Florin Călinescu, una dintre cele mai populare personalități de după 1989, a lansat în ultima perioadă mai multe atacuri, pe pagina sa de Facebook, la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea.

Sursa foto: ProTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.