Formația timișoreană Pandora revine pe scenă după trei ani de pauză: „Am...

Formația timișoreană Pandora revine pe scenă după trei ani de pauză: „Am hotărât că nu mai e timp să ne uităm la alții cum cântă!“

0
DISTRIBUIȚI
Trupa timișoreană Pandora revine pe scenă după trei ani de pauză

Trupa timișoreană Pandora revine pe scenă după trei ani de pauză, prima apariție din noul capitol al trupei care s-a format la sfârșitul anului 2010 și a susținut primul recital în 2011 urmând să se desfășoare în cadrul evenimentului Aero West Bike Fest, ce va avea loc în perioada 17 – 18 mai la Buziaș.

„Am hotărât că nu mai e timp să ne uităm la alții cum cântă. Sunt foarte bucuros că am reușit să ne adunăm. Din 2010, de când am pus bazele trupei cu Alin, au fost peste 130 de live-uri prin toată țara. I-am pus capăt sau mai bine zis, am pus-o în stand by pentru că la vremea respectivă am considerat că se poate mai mult și totuși nu se întampla. În niciun caz nu am dat vina pe partea financiară, niciunul din noi nu am câștigat nimic. Tot ce am strâns, am investit în studio. În 2016 am oprit jucăria așa cum am spus-o public, pentru că nu ne-am dorit o trupă de weekend sau să cântăm ca alternativă la bere. Nicunul din cei cinci membri nu a făcut nimic semnificativ în acești ani de pauză. În această perioadă de pauză au curs mesaje și întrebări de la fani de genul „de ce?”„păcat de trupă și de piese“. Pe lângă faptul că au crescut frustrările, fiecare dintre noi a înțeles că oarecum, am ajuns în sufletul oamenilor. Mulți, puțini, nu-mi dau seama“, spune chitaristul Shimmy.

După primul concert susținut de Pandora în luna mai a anului 2011, formația a avut parte de o recunoaștere din partea amatorilor de rock, find invitată să susțină o serie de recitaluri în cadrul unor evenimente desfășurate în întreaga țară.


Unul dintre concertele memorabile susținute de cei de la Pandora a avut loc în noiembrie 2015, în Parcul Rozelor, unde a avut loc un eveniment de ajutorare a victimielor de la Colectiv. Alături de ei au cântat A.L.L. Friends Band, Virgula, Posta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Burning Table, Methadone Skies, Negură Bunget și Implant pentru Refuz. Acum trei ani, în 2016, formația a intenționat să organizeze un concert aniversar de împlinire a cinci ani de existență, dar din cauza faptului că în aceeași perioadă la Timișoara a avut loc un festival major, această aniversare nu a mai avut loc. Prima apariție din noun etapă a formației îi va readuce pe scenă pe Alin Stoenescu – chitară, Dragoș Moldovan – voce, Richard Ebner – tobe, Adrian Nițulescu – bas și Shimmy – chitară.

„Ne-am reîntâlnit anul trecut în octombrie, la ziua soției mele și după cântare am constatat că ceea ce a fost pe scenă, a fost o Pandora asș cum trebuie să fie. S-a cântat cu o sete și o foame de cântat cum de mult nu am simțit. Nici nu mai știu de unde a venit ideea și nici nu contează, dar unul din noi a propus să ne mai vedem. Așa…just for fun . În ideea în care avem totuși un istoric în spate și ar fi fain să zdrăngănim. Un om cu microbul pescuitului în sange, nu-i ok să meargă la supermarket să-și cumpere pește. Așa și noi, cântăm just for fun dar parcă nu-i ok să nu ieșim pe scenă. Și ne e foarte sete de public.În trei ani de când nu ne-am văzut s-au strâns o grămadă de giga de idei prin calculatoarele noastre. Niciunul din noi nu e de meserie „artist”. Nu trăim din asta. Vrem doar să cântăm“, spune Shimmy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.