Fostul premier Tudose despre înlăturarea timișoreanului Werner Wolff de la conducerea Tarom:...

Fostul premier Tudose despre înlăturarea timișoreanului Werner Wolff de la conducerea Tarom: A fost schimbat pentru că și-a făcut treaba bine

0
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Mihai Tudose, care s-a mutat de la PSD la Pro România, a comentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Timișoara, decizia noului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, de a-l schimba din funcție pe Werner Wolff, directorul Tarom.


Acesta a fost numit la conducerea companiei aeriene în mandatul fostului premier Tudose, în anul 2017.

Mihai Tudose a precizat că s-a așteptat ca timișoreanul să fie „zburat” de la șefia Tarom. „A fost primul an de la plecarea domnului Ponta când Tarom a dublat numărul de călători, a făcut curat, a scăzut cheltuielile cu personalul, cu reparațiile, cu tot. Până a început compania să meargă bine și nu mai avea nimeni loc de alte ghidușii, ca să nu zic altceva. Ocazie cu care este evident că domnul Werner a fost schimbat. De aceea am spus că mă așteptam, pentru că domnul Cuc, la cum îl cunosc eu, dacă cineva își face treaba și nu se ocupă de furăciuni, nu mai este eligibil. Punct. Nu au cum să conviețuiască”, a afirmat fostul premier.

De asemenea, Mihai Tudose a precizat că Răzvan Cuc este pus în funcția de ministru doar să „semneze niște lucruri. Dacă vă imaginați că el pune pe cineva la Tarom, vă înșelați”

Totodată, fostul premier l-a lăudat pe Werner Wolff, despre care a precizat că „nu a avut nicio treabă cu PSD-ul, a fost un bun manager, un bun profesionist. Eu i-am spus că are autoritate deplină și responsabilitate deplină și  că își asumă tot ceea ce face”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.