„Henric al IV-lea”, un spectacol de neratat, în premieră la Teatrul Maghiar...

„Henric al IV-lea”, un spectacol de neratat, în premieră la Teatrul Maghiar din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un celebru text al lui Luigi Pirandello, „Henric al IV-lea”, a fost pus în scenă la teatrul maghiar „Csiky Gergely”, noul spectacol urmând a fi prezentat publicului în primele zile ale lunii martie.

Piesa, scrisă de Pirandello în 1921, are ca personaj central un tânăr aristocrat care, în urma unui accident, este convins că este Henric al IV-lea, împărat al Sfântului Imperiu Roman de Naţiune Germană, care a domnit în secolul al XI-lea.

Spectacolul este pus în scenă de Victor Ioan Frunză, un vechi colaborator al teatrului maghiar unde a regizat mai multe spectacole de succes, scenografia aparţine Adrianei Grand, muzica este semnată de Cári Tibor iar rolul principal este interpretat de actorul Balász Attila.


Din distribuţie mai fac parte actorii Szabó Enikö, Bandi András Zsolt, Éder Enikö, Lörincz Rita, Molnos András Csaba, Asztalos Géza, Kiss Attila, Csata Zsolt, Tar Mónika, Vass Richárd, Molnár Bence, Mihály Csongor şi Lukács Szilárd.

Primele reprezentaţii vor avea loc în 2, 3 şi 4 martie, de la ora 19.00, în sala mare a teatrului, iar spectacolul este tradus în limba română, la cască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.