Imagini de groază în bucătăria unei firme de catering din Timișoara care...

Imagini de groază în bucătăria unei firme de catering din Timișoara care livra mâncare la un spital și mai multe grădinițe FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1892344579">

Inspectorii din cadrul OPC Timiș au avut parte de imagini de groază, aseară, în timpul unui control efectuat la o firmă de catering din Timișoara. Aceștia au descoperit o mizerie de nedescris în bucătărie. Firma livra mâncare inclusiv la un spital, precum și la mai multe grădinițe, astfel că oameni bolnavi și micuți au fost puși în pericol.

Reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest au luat decizia ca activitatea societății să fie suspendată. De asemenea, firma va primi și o amendă.

„Firma nu respectă condițiile de producție într-un bloc alimentar, am descoperit de la igrasie, produse neconforme, neetichetate, depozitate pe jos, până la lipsă dezinfectanți, lipsă echipament de protecție. Tot ce am descoperit acolo duce spre o problemă reală și gravă care putea amplifica starea de sănătate a celor bolnavi”, au informat reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest.

Firma de catering livra mâncare unui spital de oncologie, mai multor grădinițe, precum și unui hotel de patru stele aflat în centrul Timișoarei, conform șefului Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest, care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din timpul controlului.

„Inacceptabil! Aici și așa se prepară mâncarea pentru bolnavii unui spital de oncologie din Timișoara, pentru copiii din grădinițe și pentru clienții unui renumit hotel de patru stele din centrul orașului Timișoara”, a scris Claudiu Susanu pe rețeaua de socializare.

Publicată de Sorin Claudiu Susanu pe Marţi, 26 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.