Încă un suspect reținut în cazul bandei care jefuia bancomate aruncându-le în...

Încă un suspect reținut în cazul bandei care jefuia bancomate aruncându-le în aer UPDATE Bărbatul a fost arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Încă o persoană suspectată de implicare în explozia unui bancomat din orașul Arad a fost reținută, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Maramureș. În acest caz sunt deja cercetate două persoane, un bărbat și o femeie, care au reușit să fure aproape 500.000 lei.

Potrivit IPJ Arad, polițiștii au reținut o a treia persoană bănuită de implicare în explozia bancomatului din oraș.

În urma investigațiilor a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din județul Maramureș, suspectat că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, împreună cu alți doi complici, a provocat explozia unui bancomat din orașul Arad.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

În 12 martie, IGPR anunța că hoţii care au aruncat în aer un bancomat în Arad au fost prinşi, un bărbat şi o femeie fiind reţinuţi după ce au reușit să fure aproape 500.000 lei.


Atunci, poliţiştii au făcut trei percheziţii în judeţul Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat şi distrugere. Aici au fost descoperite şi ridicate mai multe instrumente de spargere, 2 butelii de oxigen şi acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, şi un cablu electric cu electroşoc, confecţionat artizanal.

În urma investigaţiilor a reieşit că, în perioada 6 – 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să fure bani dintr-un ATM din Timişoara, iar la data de 14 ianuarie a.c. ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus bancomatul.

UPDATE Pe numele bărbatului de 31 de ani magistrații Judecătoriei Arad au emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.