Incendiu de proporții într-o gară din vestul țării, flăcările au cuprins mai...

Incendiu de proporții într-o gară din vestul țării, flăcările au cuprins mai multe vagoane FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-825703402">

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la patru vagoane dezafectate aflate în gara Oravița, din județul Caraș-Severin, existând riscul să se propage la alte trei și un depozit.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin a anunțat, joi seara, că a fost solicitat prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gara orașului Oravița, la mai multe vagoane dezafectate.

Imediat, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Oravița s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la patru vagoane și amenința să se propage la alte trei garnituri, precum și la un depozit.

„În aproximativ 15 minute de la anunțare, pompierii militari au reușit să localizeze incendiul și au acționat și pentru îndepărtarea celorlalte vagoane din apropierea celor cuprinse de flăcări. Având în vedere suprafața mare afectată, pentru eficientizarea misiunii de stingere a fost solicitat în sprijin un al treilea echipaj din cadrul aceleiași secții de pompieri”, a transmis ISU Caraș-Severin.

UPDATE Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că vagoanele de tren au luat foc, cel mai probabil, din cauza unui incendiu de vegetație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.