A început operațiunea de „asanare” a zonei Flavia. Pentru ce au fost...

A început operațiunea de „asanare” a zonei Flavia. Pentru ce au fost aplicate amenzi FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-725290996">

Polițiștii locali au luat primele măsuri în zona piețelor Flavia – Aurora după ce primarul Robu a anunțat că vor avea loc acțiuni de „asanare” în acel perimetru care ar avea aspect de „lumea a treia”.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, în acest weekend, în zona celor două piețe au fost luate măsuri împotriva șoferilor care parchează neregulamentar pe străzile din jur, care sunt foarte aglomerate.

„Astfel, s-a acționat pe toate arterele din jur, principalele străzi pe care au fost depistate încălcări ale legislației în vigoare fiind Teatrului, Talăngii și Lacului. Astfel, au fost aplicate un număr de 131 sancțiuni contravenționale pentru oprire, staționare în raza indicatorului care interzice acest lucru, parcarea pe spațiul verde, pe trotuare și în intersecții”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni vor continua în zona piețelor Flavia-Aurora și în perioada următoare. Poliția Locală atrage atenția că amenzile pentru cei care opresc și staționează neregulamentar sunt între 290 și 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.