Informatica Timişoara a încheiat sezonul regulat cu o victorie. Sârbii bănăţenilor au...

Informatica Timişoara a încheiat sezonul regulat cu o victorie. Sârbii bănăţenilor au marcat golurile cu Gloria Buzău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica Timişoara / Facebook

Informatica Timişoara a câştigat jocul de pe teren propriu cu CSM Gloria Buzău, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I la futsal.


Formaţia pregătită de Daniel Rupa a învins ieri cu 5-3 prin golurile marcate de jucătorii transferaţi din Serbia: Stojan Milovac şi Marko Bogdanovic.

La pauză timişorenii au condus la limită, cu 2-1. Marko Bogdanovic a deschis scorul cu o reuşită superbă, voleu de la distanţă după un corner. Milovac a mărit avantajul, cu un şut din acţiune în stânga portarului buzoian. Cârstea a redus din diferenţă cu o reuşită „de serviciu” după un corner.

La reluare Milovac a reuşit „dubla” din pasa lui Budai în faţa porţii. La poarta cealaltă Voin s-a achitat bine de sarcini iar oaspeţii au ratat şi o lovitură de pedeapsă prin Şchiopu. Cârstea a înscris însă imediat iar Şchiopu s-a revanşat din acţiune, reuşind să egaleze la 3-3.

Milovac i-a readus pe „informaticieni” în avantaj şi tot el a închis tabela cu un gol în poarta goală după ce Gloria a evoluat pe final cu un jucător în plus pe teren.

Pentru Informatica urmează un nou play-off, dar în noul format al competiţiei, fază în care va intra din postura de ocupantă a locului 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.