Intervenţie dificilă a pompierilor la aproape 600 de metri altitudine UPDATE Incendiul...

Intervenţie dificilă a pompierilor la aproape 600 de metri altitudine UPDATE Incendiul a fost lichidat

0
DISTRIBUIȚI

Intervenţia dificilă în această după-amiază a echipajelor ISU Timiş după ce a fost semnalat un incendiu de litieră în aropierea localității Poieni, care aparţine de comuna Pietroasa din judeţul Timiş. Lăstăriş şi copaci căzuţi au ars la 587 de metri, pe un versant înclinat din apropierea vârfului Drăgoi.

În jurul orei 15.05 ISU Timiş a fost anuntat despre un incendiu de pe un versant cu înclinare de aproximativ 45 grade. „Arde lăstăriș și copaci căzuți pe o suprafață de aproximativ 4 ha. La locul intervenției s-au deplasat 2 ofițeri, 47 de subofițeri, 2 microbuze și 5 autospeciale de serviciu. Forțele care intervin sunt din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului. De asemenea, pe lângă pompierii militari, intervine și personal din cadrul Ocolului Silvic. Situația este în dinamică”, se arată în comunicatul ISU.

UPDATE Pompierii au anunțat lichidarea incendiului.


Mâine vor reveni la fața locului pentru recunoașteri și identificarea focarelor ascunse. Recunoașterea nu se poate face pe întuneric din cauza terenului abrupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.