Județele Caraș-Severin și Arad, afectate de cablurile tăiate de primarul Robu

Județele Caraș-Severin și Arad, afectate de cablurile tăiate de primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1892946968">

Continuă problemele după ce Nicolae Robu a luat decizia de a tăia mai multe cabluri aeriene de pe stâlpii din centrul Timișoarei.

Inspectoratul Școlar Timiș, care a rămas fără internet încă de luni seara, de la începerea operațiunii „ghilotina”, a informat că videoconferința de astăzi cu Ministerul Educației Naționale nu poate fi ținută ca urmare a cablurilor tăiate.

Aura Danielescu a anunțat că sunt afectate și județele Caraș-Severin și Arad din aceeași cauză. „Nu știu ce legături aveau și ei ce plecau de la noi. La videoconferință se discută subiecte importante pentru noi. Nu știu cum se descurcă Caraș-Severin și Arad, noi am rugat Bihorul să pună telefonul lângă microfonul terminalului și ascultăm așa. Deci, nu ne mai victimizăm”, a precizat șefa ISJ Timiș.

Vă reamintim că, în această perioadă, se desfășoară simularea examenului de Bacalaureat, precum și înscrierile în clasa pregătitoare.

Pe de altă parte, Nicolae Robu este mândru de campania pe care a inițiat-o, iar aseară a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț pentru a „ilustra efectul de ghilotină” și a anunțat că acțiunea de tăiere a cablurilor va continua.

„O ilustrare a efectului de ghilotină! După ce aseară am fost nevoiți să recurgem la ghilotină pentru a pune capăt indolenței proprietarilor de cabluri și a-i determina să și le ducă în subteran, iată că astăzi, ce «n-a fost posibil» -vorba vine!- de peste 10 ani, a devenit posibil: s-au dus de zor cabluri în subteran! O spunem ferm: campania va continua până la rezolvarea totală a problemei”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

O ILUSTRARE A EFECTULUI DE GHILOTINĂ!După ce aseară am fost nevoiți să recurgem la ghilotină pt a pune capăt indolenței proprietarilor de cabluri și a-i determina să și le ducă în subteran, iată că astăzi, ce “n-a fost posibil” -vorba vine!- de peste 10 ani, a devenit posibil: s-au dus de zor cabluri în subteran! O spunem ferm: CAMPANIA VA CONTINUA PÂNĂ LA REZOLVAREA TOTALĂ A PROBLEMEI!!!

Publicată de Nicolae Robu pe Miercuri, 20 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.