La un pas de tragedie. Un bătrân a căzut din tramvai după...

La un pas de tragedie. Un bătrân a căzut din tramvai după ce vatmanul a plecat cu ușile deschise

0
DISTRIBUIȚI

La un pas de tragedie, astăzi, în orașul Arad. Un bătrân de 82 de ani s-a dezechilibrat și a căzut dintr-un tramvai după ce vatmanul ar fi plecat din stația de la Piața Romană cu ușile deschise.

În urma incidentului, bătrânul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean Arad cu o ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, ne-a declarat că incidentul este cercetat la nivelul instituției, fiind vorba cel mai probabil de o greșeală a vatmanului.

„Nu știm cu certitudine ce s-a întâmplat, poliția rutieră cercetează evenimentul și ei vor stabili și circumstanțele și persoana vinovată.


La prima vedere, este posibil să fie o eroare umană, o greșeală a vatmanului, ar fi plecat înainte ca ușile să fie închise complet. Domnul era pe scări, nu știm exact ce s-a întâmplat, pe scările tramvaiul a căzut. Noi am verificat starea tehnică a ușilor, nu sunt probleme la sistemul de închidere/deschidere al ușilor, ceea ce ne duce cu gândul la o posibilă eroare umană, dar nu ne putem pronunța pentru că poliția cercetează cazul, probabil că va fi deschis un dosar penal. După ce vom avea concluziile poliției, vatmanul  va intra în cercetare discplinară”, a afirmat Claudiu Godja.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au anunțat că se efectuează cercetări în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.