Lecție nouă la cancelaria de la Buzad. Seară dedicată muzicii electronice alături...

Lecție nouă la cancelaria de la Buzad. Seară dedicată muzicii electronice alături de proiectul timișorean V.A.G.

0
DISTRIBUIȚI

Conceptul de evenimente care poartă numele de „cancel_aria“, inițiat de promotorii festivalului ElectroRuga, ER Wicked , are parte de un nou episod în școala din satul Buzad, aflat la poalele Dealurilor Lipovei, la aproximativ 50 de kilometri de Timișoara.


După câteva seri de succes, amatorii de muzică electronică vor avea parte de lecția cu numărul patru, alături de proiectul V.A.G. evenimentul urmând să se desfășoare sâmbătă 6 aprilie, cu intrarea liberă.

„Povestea V.A.G. a inceput atunci când prietena noastră Alina Cioară a avut un vernisaj la Galeria Jecza și m-a rugat să vin cu un fundal muzical. Ea și-ar fi dorit ca la acest eveniment să cânte B.A.U. și i-am răspuns că o să încerc să adun câțiva oameni. Mai apoi am susținut un performance la Galeria Helios la expoziția Botic. Au urmat cântări la Manufactura și pe scena mare a festivalului Revolution de la Muzeul Satului Bănățean. Repetițiile noastre au fost ca niște party-uri unde nu se punea muzica de pe Youtube. La noi totul este improvizat. Sunetul nostru s-a adunat cumva din sculele pe care am pus mâna.Ne place foarte mult să cântam live și ne simțim bine. Unii numesc muzica noastră tech, alții nu jazz… Este cam ce putem face cu sculele care le-am adunat“, a spus Vlad Trif, unul din membrii proiectului V.A.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.