Liberalii timișeni dezlănțuiți împotriva USR – „limitați la cap”, „veleitari”, „proști”

Liberalii timișeni dezlănțuiți împotriva USR – „limitați la cap”, „veleitari”, „proști”

0
DISTRIBUIȚI

Liberalii au lansat, astăzi, o serie de atacuri la adresa celor care conduc USR Timiș, nemulțumiți de reacțiile acestora din ultima perioadă. „Mă calominiază non stop. Unii sunt așa de limitați că nu pricep nimic”, a comentat Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, referindu-se la dezbaterile publice organizate de Primăria Timișoara.

„Dacă ne uităm în urmă, liderii USR nu au avut deloc o conduită fairplay față de PNL.


Dacă noi ne dorim sa înlăturăm PSD de la putere, cred ca e la mintea găinii că nu putem să facem decât împreună. Competițiile pot avea loc sportiv. Eu nu le-am purtat de grijă. M-ați auzit să ies eu ofensiv la adresa lor? Nu. Ei m-au calomniat peste tot. Am fost la discuții, dar unii sunt atât de limitați că nu poți să discuți cu ei. Era unul pe acolo care nu pricepea nimic. Eu cu vocația mea de dascăl m-am oferit sa îi explic și după în particular(…) Niște veleitari care nu pricep lucruri de bază despre politică”, a declarat Robu. Acesta s-a aratăt surprins de faptul că liderii USR Timiș nu au atacat PSD. „În slujba cui sunt?”, s-a întrebat retoric liderul PNL Timiș. Acesta a ținut să precizeze că atacurile sale se referă doar la liderii useriști.

Deputatul Pavel Popescu a decretat la rândul său „cine dă în PNL în aceste zile este un prost” și a a afirmat că „liderii USR nu cunosc suficientă politică. Nu contestă nimeni profesionalismul membrilor. E normal până la urmă, eu un partid nou”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.