Licitație pentru autostrada Timişoara – Moraviţa. Câți bani sunt alocați studiului de...

Licitație pentru autostrada Timişoara – Moraviţa. Câți bani sunt alocați studiului de fezabilitate

0
DISTRIBUIȚI

Vom aştepta mai mult de doi ani şi jumătate până când va fi realizat un studiu de fezabilitate pentru autostrada care va lega Timişoara de graniţa cu Serbia, și de aici mai departe spre Belgrad. CNAIR a introdus în SEAP anunuţul de stabilire a firmei care se va ocupa de acesta. Data limită pentru depunerea documentelor este 8 mai 2019, iar evaluarea va dura jumătate de an, până pe 8 noiembrie, se arată în anunţul plasat de Companie pe sistemul electronic de licitaţii. Suma pusă deoparte pentru studiul de fezabilitate aferent celor 140 de kilometri ai autostrăzii este 13,45 de milioane de lei, la care se adaugă TVA.


Firma selectată va avea la dispoziţie doi ani de zile să întocmească documentaţia.

„În cadrul contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul Autostrada Timișoara – Moravita se vor presta următoarele servicii și se vor elabora următoarele doc: Elaborarea Studiului de Fezabilitate, ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.); Întocmirea docoumentaţiei suport și asistenţa acordată Beneficiarului pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare; Pregătirea doc de atribuire a contractului de proiect și executare lucrări și acordarea asistenței tehnice necesare Beneficiarului în perioada derulării procedurii de achiziție publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor. (…) Modificările vor fi realizate ulterior semnării contractului, în conformitate cu prevederile contractuale, numai în condițiile în care acestea nu reprezintă modificări substanțiale”, se arată în anunţul de atribuire.

Acordarea contractului se va face la cel mai bun raport preţ-calitate, partea financiară constituind 40 de procente din punctajul total. Conform acestui anunţ, finanţarea nu se va face din fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.