Liderul PNL, convins că partidul „va bate rău de tot” PSD-ul la...

Liderul PNL, convins că partidul „va bate rău de tot” PSD-ul la alegerile locale și parlamentare

0
DISTRIBUIȚI

ludovic orban

Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Lugoj, că partidul pe care-l conduce a demonstrat că se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor, ca urmare a faptului că PNL a depus cel mai mare număr de semnături de susținere.

„În cursul săptămânii, PNL a depus lista de candidați pentru Parlamentul European. PNL a depus cel mai mare număr de semnături de susținere dintre toate partidele, ne-am clasat pe primul loc și am arătat că PNL se bucură de cea mai mare încredere în România. La fel ne propunem să fim pe primul loc și pe 26 mai, PNL să devină cel mai puternic partid din România.


Avem o listă de candidați, care, în opinia noastră, este cea mai bună listă de candidați care pot să reprezinte România la Parlamentul European”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a mai precizat că are convingerea că partidul va „bate rău de tot” PSD-ul la alegerile locale și parlamentare de anul viitor, iar Klaus Iohannis va câștiga încă un mandat de președinte al României.

„După alegerile pentru Parlamentul European, pe care le vom câștiga, asta este convingerea mea, vom avea alegerile prezidențiale, unde este clar parteneriatul între președintele Iohannis și PNL. Este un parteneriat cunoscut, pe care toată lumea îl poate aprecia și acest parteneriat va duce la victoria președintelui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale. După care urmează imediat alegeri locale și parlamentare, în care nu am nici cea mai mică îndoială că PNL va bate rău de tot PSD-ul. Vă spun de acum, în locale și în parlamentare o să-i batem cum n-au încasat o asemenea bătaie în toți cei 29 de ani de la Revoluție până astăzi”, a adăugat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.