Liviu Dragnea internat în spital, după ce a acuzat dureri de spate....

Liviu Dragnea internat în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul PSD ar putea fi operat

0
DISTRIBUIȚI

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că doctorii au decis să îl interneze în spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminică, dacă este nevoie sau nu de o intervenție chirurgicală.

„Medicii au stabilit aseară să îl interneze și i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să își facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin țară”, a afirmat Codrin Ștefănescu, duminică, pentru Mediafax.

Secretarul general al PSD a adăugat că va ține ședința de duminică pentru alegerea conducerii filialei PSD Brăila, iar ulterior se va reîntoarce la București pentru a îl vizita pe Liviu Dragnea la spital.

Anterior, Codrin Ștefănescu afirma că Liviu Dragnea a avut o criză de discopatie, de sciatică, iar sâmbătă problemele s-au acutizat.

„A mai avut o repriză de discopatie sciatică.


S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, a declarat Codrin Ștefănescu, sâmbătă.

La conducerea organizației social-democrate din Brăila candidează senatorul Ion Rotaru.

Liviu Dragnea a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece. Președintele social-democraților a fost în aceste zile în turneu la organizațiile locale PSD, iar duminică ar fi trebuit să fie la Brăila.

Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.