Mai multe controale pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. Apelul...

Mai multe controale pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. Apelul făcut de STPT

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreni, nu circulați cu mijloacele de transport în comun fără să vă cumpărați bilete sau să validați cardurile. Societatea de Transport Public Timișoara anunță că, în perioada următoare, vor fi intensificate controalele în ceea ce priveşte informarea călătorilor cu privire la obligativitatea validării cardurilor de călătorie.

Reprezentanții instituției arată că inclusiv beneficiarii de gratuităţi din partea Primăriei Timişoara au obligativitatea validării cardurilor.


Este vorba de pensionari, elevi, studenţi, precum şi toate celelalte categorii sociale beneficiare de gratuitate.

„Elevii care nu şi-au reîncărcat cardul cu titlul de gratuitate valabil pe 2019 sunt aşteptaţi la cele 18 puncte de vânzare ale STPT, pentru reîncărcarea cardurilor. De asemenea, pensionarii care nu au carduri cu titlul de gratuitate sunt poftiţi la punctele de vânzare ale STPT de pe bulevardul Dâmboviţa, Piaţa 700, Piaţa Badea Cârţan, Calea Torontalului, Calea Lipovei şi strada Cluj, pentru ridicarea acestora. Eliberarea cardului se face pe loc, pensionarii trebuind să prezinte cuponul de pensie şi buletinul”, a informat STPT.

Potrivit reprezentanților instituției, suplimentarea cu mai multe vehicule pe liniile de transport public din Timișoara depinde foarte mult şi de gradul de încărcare regăsit pe fiecare linie în parte, acesta fiind redat de numărul de validări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.