Ministrul Transporturilor, amenințări pentru constructorii autostrăzilor

Ministrul Transporturilor, amenințări pentru constructorii autostrăzilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1740708925">

Contractele unora dintre constructorii care lucrează în prezent la infrastructura rutieră ar putea fi reziliate, din cauza slabei mobilizări, a declarat sâmbătă ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, care a prezentat stadiul unor lucrări de infrastructură.

Cuc a vorbit de rezultare dezamăgitoare în cazul lotului 2 de pe autostrada Sebeș – Turda, unde constructor este asocierea Aktor – Euroconstruct Trading, precum și pe sectorul Chețani – Câmpia Turzii de pe autostrada Brațov – Oradea, unde constructor este asocierea Straco – Specialist Consulting – Total Road.

„Unde nu sunt mobilizaţi, pleacă acasă şi trei ani nu mai au ce căuta în România, le dăm certificat constatator negru şi am încheiat discuţia…Să văd acolo cum aduc 20 de utilaje, cum am văzut la cei de la Aktor, în condiţiile în care plouase cu o zi înainte? Despre ce vorbim? Aici este o problemă de asumare”, a spus ministrul, care a amintit și de problema plângerilor și acțiunilor în justiție deschise de unele companii.

Cuc spune că un alt motiv de reziliere a contractelor va fi modul în care aceste contractorii îşi plătesc subcontractorii, la timp sau cu întârziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.