Mitropolitul Banatului, ajutor „ceresc” pentru o familie din Timiș cu 14 copii

Mitropolitul Banatului, ajutor „ceresc” pentru o familie din Timiș cu 14 copii

0
DISTRIBUIȚI

În ultimele săptămâni, ÎPS Ioan Selejan a schimbat radical viața a două familii din localitatea Satchinez, din județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Timișoara, recent, mitropolitul Banatului s-a aflat în localitatea timișeană pentru a participa la ceremonia de inaugurare a unei case pe care a donat-o unei familii necăjite.


Doar că în timp ce le vorbea celor prezenți, o tânără cu dificultăți de vorbire a început să se bată cu pumnul în piept, pentru a-i atrage atenția mitropolitului că nu are lapte de oferit celor doi copii ai săi.

Imediat, ÎPS Ioan Selejan a luat decizia de a vizita locuința femeii. Astfel, mitropolitul Banatului a observat că femeia provine dintr-o familie formată din 17 persoane, care locuiesc  în două case, în condiții improprii. Este vorba de tânăra femeie care are doi copii, plus mama și tatăl său adoptivi, care mai au încă 12 copii.

În timpul vizitei, mitropolitul Banatulului a observat că una din case era acoperită cu carton, care era și găurit în unele locuri, astfel că ploua în locuință. Astfel, ÎPS Ioan Selejan nu a putut să stea nepăsător și a luat decizia de a repara acoperișul. În scurt timp au fost cumpărate materialele necesare pentru refacerea acoperișului. Și anume, tablă, scânduri, cuie și șuruburi, iar angajați ai Mitropoliei Banatului au reușit să îl repare.

De asemenea, ÎPS Ioan Selejan i-a donat femeii o sumă de bani pentru a cumpăra lapte pentru copii, precum și alimente și haine întregii familii.

În trecut, mitropolitul Banatului a mai ajutat numeroase familii cu posibilități materiale precare din județul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.