Nicolae Robu, convins de Călin Dobra că este necesară demolarea stadionului „Dan...

Nicolae Robu, convins de Călin Dobra că este necesară demolarea stadionului „Dan Păltinișanu”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei este de acord ca stadionul „Dan Păltinișanu” să fie demolat. Nicolae Robu a fost convins de șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, după ce acesta i-a explicat că experții au ajuns la concluzia că dărâmarea ar fi cea mai bună soluție, având în vedere că se află într-o stare avansată de degradare.

„Noi sprijinim construirea unui stadion la Timișoara și nu am acționat politic, așa cum fac, din păcate, adversarii noștri de la PSD, când s-a cerut certificat de urbanism pentru demolarea stadionului Dan Păltinișanu.


Dobra mi-a explicat, am expertiză, nu-mi asum riscul să mai țin stadionul, să se întâmple o nenorocire. Dacă experții spun că trebuie demolat, că nu e sigur, atunci trebuie luată decizia de demolare. Și i-am răspuns că aveți suportul nostru dacă este așa, nu vă boicotăm nici la vot în consiliul județean, și evident când cereți certificatul de urbanism și autorizație de demolare, vă vom da cât se poate de repede, fără nici cea mai mică șicană. Și așa procedăm. Mi-ar plăcea să văd și reciprocitate când e vorba de interesul public. Că nu se va face stadionul nou pe actualul Dan Păltinișanu nici pentru Robu, nici pentru Dobra, nici pentru PSD sau PNL. Se face pentru Timișoara, pe termen lung”, a detaliat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a reamintit că vrea să realizeze un stadion mai mic în Calea Buziașului, cu bani din bugetul local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.