Primarul Timișoarei despre polițiștii locali care nu văd problemele de pe străzi:...

Primarul Timișoarei despre polițiștii locali care nu văd problemele de pe străzi: “Au capacitate limitată”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu s-a arătat nemulțumit de activitatea unora dintre polițiștii locali, despre care a precizat că au o “capacitate limitată”. Edilul șef a fost întrebat de jurnaliști, în cadrul unei conferințe de presă, cum comentează faptul că în mai multe zone din oraș, în urma unor lucrări, nu s-a pus între bordură și trotuar pământ, astfel că sunt gropi.

Primarul Timișoarei a afirmat că “asta e o scăpare generală crasă, e cronică.


Și astăzi mă uitam din mașină și comentam asta cu șoferul meu, pe FC Ripensia, unde e mult mai demult făcută lucrarea, nu era nici acum finisat între bordură și spațiul verde”.

Întrebat de ce polițiștii locali, care au niște salarii mari, nu acordă amenzi, Nicolae Robu a răspuns că “ar putea măcar să facă o sesizare într-o primă fază, și dacă nu se conformează, atunci să aplice amendă. Ar putea măcar atât. Noi avem nevoie și de ajutorul cetățenilor cu sesizările. Pentru că ce se întâmplă, iar eu m-am lămurit, oamenii au capacitatea limitată la capitolul spirit de observație, trec pe lângă lucruri în neregulă și nu le văd că sunt în neregulă. Ce să facem? Așa sunt. Credeți că eu nu le spun toată ziua polițiștilor locali care, per ansamblu, fac treabă bună: oameni buni, de ce eu, primarul, trebuie să văd treaba asta, că dumneavoastră stați aici opt ore, tot pendulați în zona asta, nu ați văzut lucrul acesta? Nu am văzut, domnule primar. Bun. Ce poți să le faci? Sunt limitele pe care le au. De aceea ne sunt foarte utile sesizările care ne vin de la cetățeni, că intervenim imediat”, a adăugat primarul Timișoarei.

Edilul a mai afirmat că este important să se facă educație civică, pentru a-i putea pune “la punct pe cei care nu-l respectă și fac mizerie”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.