O nouă ediţie a evenimentului Universul Casei Tale & Expo Mobila, la...

O nouă ediţie a evenimentului Universul Casei Tale & Expo Mobila, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Timişoara va găzdui, în perioada 28 – 31 martie, o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, „Universul Casei Tale & Expo Mobila”. Organizator este Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş evenimenzl promoţional va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Manifestarea reunește producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.


Se vor putea achiziționa. pe loc sau pe comandă, la preț de producător: bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri, mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.

Producătorii, importatorii și distribuitorii de mobilier vor veni în fața publicului larg, în cele 4 zile de târg, cu soluții ingenioase, dar mai ales practice, și care să poată satisface toate cerințele unui design interior plăcut și comod. Vizitatorii vor face cunoștință în cadrul evenimentului cu variante inedite de a-și organiza mobilierul în funcție de particularitățile de spațiu și de de utilitatea lui.

„Universul Casei Tale & Expo Mobila” va avea programul de vizitare, în intervalul 28 – 31 martie, de joi până sâmbătă între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.