Parcare cu cel puțin 250 de locuri în centrul Timișoarei. Pasul făcut...

Parcare cu cel puțin 250 de locuri în centrul Timișoarei. Pasul făcut de municipalitate

0
DISTRIBUIȚI

parcare spitalul de copii

Primăria Timișoara intenționează să construiască în centrul orașului o parcare cu cel puțin 250 de locuri. Noua parcare ar urma să fie ridicată pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanui” și va deservi personalul unității medicale, aparținătorii pacienților, dar și publicul general.

„Parcarea propusă are un rol important, pe de o parte pentru funcționarea mai bună a Spitalului de Copii, incluzând noul corp, pe de altă parte pentru a asigura noi locuri de parcare deschise publicului larg în zona centrală. Noua parcare va avea un regim mixt. Va deservi personalul spitalului și aparținătorii, dar și publicul general. Se intenționează o clădire cu regimul de înălțime S+P+3E, astfel obținându-se un număr de cel puțin 250 de locuri de parcare. Planul Urbanistic de Detaliu este în etapa de informare, iar odată aprobat se vor putea începe procedurile de proiectare pentru parcare în paralel cu desființarea unor anexe fără valoare existente acum pe parcelă”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Ieri, documentația privind noua parcare a fost postată pe site-ul Primăriei Timișoara. “Consultarea documentaţiei poate fi făcută la sediul administraţiei publice, Direcţia Urbanism – Biroul Avizare Conformitati PUG/PUD/PUZ, et. II, cam. 213, în perioada 19.03.2019 – 07.04.2019, orele 8,30 – 10,30 (marti, miercuri, joi) si 14 – 16 (marti, joi).


Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relationare Directa cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail dezvoltareurbana@primariatm.ro, până la data 07.04.2019”, au informat reprezentanții municipalității.

Din documentația postată pe site-ul primăriei aflăm că parcarea supraetajată va fi realizată pe str. Iosif Nemoianu, nr. 3, pe un teren care se află în proprietatea municipiului Timișoara. “Situaţia actuală cere rezolvarea parcajelor în zona studiată, întrucât din cauza cerinței mari și a lipsei amenajării acestora, multe mașini sunt parcate pe trotuar, îngreunând astfel circulația pietonală în zonă”, scrie în documentație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.