Pericol pe șosea. Bărbat beat și fără permis, prins în timp ce...

Pericol pe șosea. Bărbat beat și fără permis, prins în timp ce conducea o mașină neînmatriculată

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 48 de ani, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe DN 69. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,97 mg/l.

„La data de 03 martie a.c., poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Sînandrei au oprit pentru control, pe DN 69, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat.


Totodată, poliţiştii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

În zilele de week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 45 de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.